2021 рік:
2022 рік:
2023 рік:
2024 рік:

29.01.2021

 

Скоро минає тиждень, як обласна бібліотека для дітей "Юний читач" Запорізької обласної ради після зимового локдауну відчинила свої двері для відвідувачів. Радіють і бібліотекарі, бо дуже скучили за поціновувачами книги та читання, і відвідувачі, бо ж у бібліотеці можна так цікаво, весело і з користю провести вільний час. У цьому вкот-ре впевнились першачки гімназії № 31, поспілкувавшись з бібліотечною бабусею Ягу-сею, яка розповіла їм чимало цікавого про гарні манери, чарівні слова, та ще й на до-даток запросила переглянути лялькову виставу "Хочу намисто, або пригоди невихова-ної білки".

 

11b.jpg

IMG_6502

 

11b.jpg

IMG_6502

 

11b.jpg

 

19.01.2021

Бібліотека онлайн

Шановні друзі, читачі! Бібліотека ніколи не існувала сама по собі, вона була, є і буде частиною суспільства, яка завжди оперативно реагує на зміни у суспільно-політичному, громадському, соціальному житті країни, і відповідно до них змінює акценти у своїй роботі. Тому! Не встигли ми як слід розпочати роботу в новому році, як з 8 по 24 січня вимушені за постановою Кабінету Міністрів України ввести карантинні обмеження, а всі масові заходи перевести в онлайн формат. Тож знайомимо вас з нашими новими бібліотечними проєктами, реалізація яких відбуватиметься в період карантину протягом року.

 

«Читомагія: читай, пізнавай, твори». Відслідковуйте в Фейсбуці за #читомагія . Цей проєкт спрямований на популяризацію сучасної української літератури для дітей. Представляє собою відео з голосними читаннями від працівників бібліотеки, сучасних запорізьких письменників, активних читачів, батьків тощо. Читаємо найкраще!

«Мала Академія Гномів»#мала_академія_гномів .Цей проєкт передбачає відео майстер-класи з нетрадиційної зображувальної діяльності та поради практичного психолога.

 

«Ми творчі» #митворчі За цим хештегом ви можете разом з нами долучитись до різноманітних майстер-класів в різних техніках.

 

«Вчитися легко!» Цей проєкт був створений на допомогу вчителю НУШ, а також стане в нагоді дітям, які перейшли на дистанційне навчання. Створені відеопрезентації ознайомлять всіх бажаючих із життєвим і творчим шляхом відомих українських та світових письменників. Відслідковуйте за #бібліошпаргалка

 

«Інфознайко» #інфознайко та «Імперія знань» #імперія_знань . Мета цих проєктів – популяризація галузевої літератури. Про все цікаве на планеті відстежуйте за поданими хештегами.

 

«Художник зі світовим ім'ям». Цей проєкт передбачає знайомство з видатними художниками світу та літературою, присвяченою цим непересічним постатям. Знайомтесь з проєктом за #видатні_особистості

 

11b.jpg

IMG_6502

 

11b.jpg

IMG_6502

 

11b.jpg

IMG_6502

 

11b.jpg

IMG_6502