2021 рік:
2022 рік:
2023 рік:
2024 рік:

28.03.2024

 

 

Тиждень дитячого читання у "Юному читачі" продовжився сьогодні ще однією цікавою презентацією. Свою книгу "Зоопатруль на варті безпеки" презентувала юним читайликам майор служби цивільного захисту ДСНС у Запорізькій області Альона Юрковська. Пані Альона разом зі своїм колегою, старшим лейтенантом Артемом Бєляєвим познайомили дітей з правилами поводження з вибухонебезпечними предметами, обговорили з ними поведінку не дуже слухняних героїв книги та запропонували обов’язково дослухатись до порад мудрої Мавпочки. По завершенні презентації авторка подарувала кожному учаснику зустрічі по своїй книжечці, а від БО "БФ "Українська Федерація Банків Продовольства" діти отримали солодкі подаруночки. Спільне з працівниками ДСНС завершальне фото продемонструвало всі дитячі емоції, які вони отримали від зустрічі з Героями без зброї.

 

11b.jpg

IMG_8888

 

11b.jpg

IMG_8888

 

11b.jpg

IMG_8888

 

11b.jpg

IMG_8888

 

11b.jpg

IMG_8888

 

 

28.03.2024

 

 

У "Юному читачі" відбулось відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання – щорічної події, на яку завжди з нетерпінням чекають справжні прихильники книги та читання. Цьогоріч за сприяння Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА Тиждень розпочався з презентації книги "Планета А", без перебільшення унікальної книги, бо написана вона талановитим хлопцем Максимом Бровченком – переселенцем з тимчасово окупованого Бердянська, аутистом, вже добре відомим своїми надзвичайними картинами як в Україні, так і поза її межами. Свою книгу Макс також проілюстрував власними малюнками. Презентуючи свою "Планету А", юний автор розповів, що її сюжет базується на його впевненості, що саме ця планета є справжньою батьківщиною аутистів, а на Землю вони прийшли, щоб зробити її кращою, безпечнішою, процвітаючою, без воєн і трагедій. До слова, зараз в доробку Максима багато картин патріотичного спрямування, які він продає з аукціону, відправляючи кошти на допомогу ЗСУ. Презентована ж сьогодні книга, впевнені, знайде свого прихильного читача. До речі, у фонді нашої бібліотеки маємо кілька примірників. Тож чекаємо на вас, юні любителі інтелектуального дозвілля.

 

11b.jpg

IMG_8888

 

11b.jpg

IMG_8888

 

11b.jpg

IMG_8888

 

11b.jpg

IMG_8888

 

11b.jpg

IMG_8888

 

11b.jpg

 

 

08.03.2024

 

Квітуча душа України

 

У "Юному читачі" презентовано авторську виставку Ірини Слюсарової "Квітуча душа України". Майстриня працює у техніці петриківського розпису. І всі її роботи: мальовки, картини, намиста, предмети декоративно-ужиткового використання, наповнені сонцем, теплом, життєвою енергією та дивовижною магією, що примушує зупиняти свій погляд на кожній роботі. Цікаві композиційні рішення, яскраві кольори, поєднання змісту і способу його зображення – це те, що говорили про роботи пані Ірини присутні на презентації. І кожен підтримав її головну думку – сили життя і світла обов’язково переможуть руйнівні сили зла. Атмосферу єднання та піднесеного настрою підкреслили своїми виступами і учасники дитячої вокальної студії "Чайка" міського палацу дитячої та юнацької творчості.

 

11b.jpg

IMG_8888

 

11b.jpg

IMG_8888

 

11b.jpg

IMG_8888

 

11b.jpg

IMG_8888

 

11b.jpg